Facebook Hesap İptali

Konusu 'Sosyal Medya' forumundadır ve GuNaHKaR tarafından 30 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. GuNaHKaR Well-Known Member


    Facebook’da olumsuz olaylar yaşadıysanız veya Facebook’u tamamen terk etmek istiyorsanız doğru başlıktasınız. Facebook hesap silme işlemine başlamadan önce bilmeniz gerekenler:

    - Facebook hesap silme işleminin hiç bir şekilde geri dönüşü yoktur.
    - Facebook hesabınızı sildikten sonra yöneticiliğini yaptığınız grup ve sayfalar da silinecek. Grup ve sayfalarınızın silinmesini istemiyorsanız Facebook silme işlemine başlamayın veya başka kişileri sayfa ve gruplarınıza yönetici atayın.

    Hesap silme öncesindeki son hatırlatmalarımızı yaptıktan son olarak Facebookverilerinin kopyasından bahsetmek istiyorum. Hesabınızı açtığınız günden bugüne kadar yaptıklarınızı ve paylaştıklarınızı yedeklemek istiyorsanız bu sayfadan Facebook Genel Hesap Ayarları sayfasına girebilir ve alt kısımdaki bağlantıdan Facebook verilerinizin kopyasını indirebilirsiniz. Bahsettiğim sayfanın ekran görüntüsü:

    [​IMG]

    Facebook hesabınızı silmekiçin ise önce BURAYA tıklayın sonra da açılan onay kutusundan “Hesabımı Sil” butonuna tıklayın.
     


Sayfayı Paylaş