Bir dosyayı geri dönüşüm kutusuna göndermeden silme tuşu

Konusu 'Yazılım' forumundadır ve Nysa tarafından 19 Eylül 2017 başlatılmıştır.

  1. Nysa Well-Known Member


    Bir dosyayı geri dönüşüm kutusuna göndermeden silmek istiyorsanız:

    Eğer bir dosyayı Geri Dönüşüm Kutusu'na göndermeden tamamen silmek isterseniz, öncelikle silinecek olan dosyayı ya da dosyaları seçmelisiniz.

    Seçiminizi yaptığınızda önce "Shift" tuşuna basın. Daha sonra bu tuşu bırakmadan "Del" tuşuna da bir kez basın. Küçük bir onay penceresi ile karşılaşacaksınız. Burada "Evet" düğmesine basarsanız, seçtiğiniz dosyalar da Geri Dönüşüm Kutusu'na gönderilmeden tamamen silinecektir. Ancak bu durumda dosyaları geri almanız da mümkün olmayacaktır.
     


Sayfayı Paylaş