Mantarlı Et Kavurma Nasıl Yapılır

Konusu 'Mutfak Bölümü' forumundadır ve Pelin tarafından 19 Aralık 2008 başlatılmıştır.

  1. Pelin

    Pelin Super Moderator



    Mantarlı Et Kavurma

    [​IMG]



    Malzemeler
    • 300 gram kuşbaşı et
    • 150 gram dilimlenmiş mantar konservesi
    • 1 Türk kahvesi fincanı süt
    • 1 yemek kaşığı wochestershire sos
    • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 1 adet Defne Yaprağı
    • Kekik
    Hazırlanışı
    1. Etler bir gün önceden süt, wochestershire sos, defne yaprağı, kekik ve 1 kaşık zetinyağından olşan sosta dinlendirilir.8turkeyarena.com)
    2. Kızdırılan zeytinyağının içine etler ve mantarlar birlikte atılıp harlı ateşte kavrulur.
     



Sayfayı Paylaş