Zaman Tüneli Ayarları

Konusu 'Sosyal Medya' forumundadır ve GuNaHKaR tarafından 28 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. GuNaHKaR Well-Known Member


    1- Varsayılan Gizlilik ayarında Özeli seçip sadece arkadaşlarım veya arkadaşlarımın arkadaşları gibi ayarlayabilirsin.

    2- Nasıl Bağlantı Kurarsın seçeneğinin sağındaki Ayarları düzenleye tıkla.

    Burada zaman tüneline kimler bir şey paylaşabilir
    ve
    Senin zaman tünelinde başkalarının gönderilerini kimler görebilir?
    için ayar yap.

    3- Eski Gönderilerinin Hedef Kitlesini Sınırla

    Eski Gönderilerini Kimlerin Görebileceğini Yönet ayarlarında yine sadece arkadaşlarım veya belirli bir arkadaş grubunu seçebilirsin, sınırlı profil grubu yarattıysan onların görmesini engelleyebilirsin.
     



Sayfayı Paylaş