Süsen Yağı Faydaları ve Kullanımı

Konusu 'Şifalı Bitkiler' forumundadır ve elif tarafından 8 Mart 2010 başlatılmıştır.

  1. elif Moderator


    Süsen Yağı Faydaları ve Kullanımı
    Mor süsen yumrusundan elde edilen yağın; menekşe renginde, insanın içini ısıtan, huzur verici ve son derece rahatlatıcı hoş bir kokusu vardır. Bu yağın çekici kokuya sahip olmasından başka sağlık ve güzellik için başka avantajları da vardır.

    Faydaları: Hassas cildi besler. Sıklıkla özel cilt bakım ürünlerinde kullanılır. Akciğer ve boğazdaki balgam ve mukusun atılmasına yardım eder. Bronşit ve boğmaca tedavisine iyi gelir. Bu bitkinin yumrusundan elde edilen yağ, aynı zamanda sinir bozukluklarını düzenleyici bir etkiye sahiptir. Kozmetik olarak, yağ, cildi sağlıklı bir şekilde muhafaza etmeye yardım eder.
     



Sayfayı Paylaş