Hodan Yağı Nedir, Hodan Yağı Ne İşe Yarar

Konusu 'Şifalı Bitkiler' forumundadır ve elif tarafından 3 Kasım 2011 başlatılmıştır.

  1. elif Moderator


    Hodan Yağı Nedir, Hodan Yağı Ne İşe Yarar
    Doğanın en zengin GLA (gamma linoleik asit) kaynağıdır. GLA, prostaglandinlerin oluşumu için hayati önem taşır. Prostaglandinler, premenstrüel sağlığın devamında ve birçok diğer sağlık alanında düzenleyici olarak görev yaparlar. Hodan yağı sivilcelerden tutunda ciltteki kırışıklıklara kadar faydası vardır. Hodan yağı selülit geçiren yok eden bitkisel yağlar arasındadır. Hodan yağı cilt çatlakları ve cilt kırışıkları için bitkisel çözüm sunar. Hodan yağı Kozmetiklerde yumuşatıcı, antioksidan ve hücre düzenleyici olarak kullanılır. Gama linoleik asit içerir. Sağlıklı cilt için kullanılır antienflamatuardır.
     



Sayfayı Paylaş