Grönland Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Konusu 'Güncel Konular' forumundadır ve BaRıŞ tarafından 11 Haziran 2012 başlatılmıştır.

  1. BaRıŞ Well-Known Member


    Grönland Vizesi İçin Gerekli Evraklar Belgeler
    Grönland Vizesi İçin hangi evraklar gereklidir, Grönland Vizesi İçin Gerekli belgeler

    İşveren olarak vize başvurusu

    - Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğun vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    - Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    - Vergi Levhasının Fotokopisi
    - İmza Sirküleri Fotokopisi
    - Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    - Hesap Cüzdan Fotokopisi
    - Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    - Kredi Kartları Fotokopisi
    - Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    - Ticari Seyahatleriniz İçin daki Firmadan Davetiye
    ( dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    - 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    - Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    - Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Bordrolu Çalışan olarak vize başvurusu
    - Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    - Şirketin imza sirküleri
    - Vergi levhasının fotokopisi
    - Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    - Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    - Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    - 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    - Son üç aylık bordro fotokopisi
    - Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    - Gayrimenkul tapu fotokopisi
    - Kredi kartları fotokopisi
    - Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    - Ticari Seyahatleriniz İçin daki Firmadan Davetiye
    ( dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    - 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    - Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

    Ev Hanımı olarak vize başvurusu
    - konsolosluğun vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    - Gayrimenkul tapu fotokopisi
    - Hesap cüzdan fotokopisi
    - Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    - 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    - Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    - Eşinin geçerli yada eski vizesi varsa fotokopileri

    Öğrenci olarak vize başvurusu
    - Konsolosluğun vize departmanına hitaben dilekçe
    - Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    - 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    - Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    - 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    - Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    - Anne veya Babanın geçerli yada eski vizesi varsa fotokopileri

    Emekli olarak vize başvurusu
    - Konsolosluğun vize departmanına hitaben dilekçe
    - Emekli cüzdanı fotokopisi
    - Sağlık karnesi fotokopisi
    - Gayrimenkul tapu fotokopisi
    - Banka cüzdan fotokopisi
    - 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    - Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaport )
     



Sayfayı Paylaş