Facebook Silme Linki

Konusu 'Sosyal Medya' forumundadır ve OrKuN tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. OrKuN Well-Known Member


    Facebooku Silme Linki

    Facebook hesabınızı kullanmak istemiyorsanız, kalıcı olarak silmek istiyorsanız aşağıdaki linki tıklamanız yeterli olacaktır.

    http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

    Linke tıklayarak hesabınıza giriş yaptığınızda hesabımı sil sayfası karşınıza çıkacaktır.

    Hesabınızı sildiğinizde, insanlar Facebook'ta profilinizi göremeyecektir. Fotoğraflarınız, durum güncellemeleriniz gibi paylaştığınız şeylerin veya yedek sistemlerde saklanan verilerin tamamının silinmesi 90 güne kadar sürebilir. Bu bilgiler tarafımızdan silinirken, Facebook'u kullanan diğer kişiler bunlara erişemez.

    Facebook'ta yaptığınız bazı şeyler hesabınızda tutulmaz. Örneğin, hesabınızı silseniz bile arkadaşınıza gönderdiğiniz mesajlar onda kayıtlı kalabilir. Bu bilgiler, siz hesabınızı sildikten sonra da kalır.
     



Sayfayı Paylaş