Facebook Nasıl Kapatılır

Konusu 'Sosyal Medya' forumundadır ve GuNaHKaR tarafından 26 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. GuNaHKaR Well-Known Member


    Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır Gösterelim

    Facebook'u bir daha kullanmayı düşünmüyorsanız, hesabınızın kalıcı olarak silinmesini talep edebilirsiniz. Hesabınızı yeniden etkinleştiremeyeceğinizi ve hesabınıza eklediklerinizin hiçbirinin geri getirilemeyeceğini lütfen unutmayın. Bu işlemden önce Facebook'takibilgilerinizin bir kopyasını indirmekisteyebilirsiniz. Hesabınızın kurtarma seçeneği olmadan kalıcı olarak silinmesini istiyorsanız, hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki hesap kapatma linkine tıklayınız.

    https://tr-tr.facebook.com/help/delete_account']

    Hesabınızı sildiğinizde, insanlar Facebook'ta profilinizi göremeyecektir. Fotoğraflarınız, durum güncellemeleriniz gibi paylaştığınız şeylerin veya yedek sistemlerde saklanan verilerin tamamının silinmesi 90 güne kadar sürebilir. Bu bilgiler tarafımızdan silinirken, Facebook'u kullanan diğer kişiler bunlara erişemez.

    Facebook'ta yaptığınız bazı şeyler hesabınızda tutulmaz. Örneğin, hesabınızı silseniz bile arkadaşınıza gönderdiğiniz mesajlar onda kayıtlı kalabilir. Bu bilgiler, siz hesabınızı sildikten sonra da kalır.

    Ayrıca aşağıdaki videoyuda izleyerek görsel olarak hasap nası kapatılır öğrenebilirsiniz.

     



Sayfayı Paylaş