Facebook Kökten Silme

Konusu 'Sosyal Medya' forumundadır ve OrKuN tarafından 29 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. OrKuN Well-Known Member


    Facebook Hesabınızı Kökten Silmek İçin Yapmanız Gerekenler

    Facebook hesabınızı kalıcı olarak silmeniz artık mümkün. Hesabını dondur işleminden farklı olan bu işlem sayesinde facebook hesabınız kalıcı olarak siliniyor.

    Facebook'u bir daha kullanmayı düşünmüyorsanız, hesabınızın kalıcı olarak silinmesini talep edebilirsiniz. Hesabınızı yeniden etkinleştiremeyeceğinizi ve hesabınıza eklediklerinizin hiçbirinin geri getirilemeyeceğini lütfen unutmayın. Bu işlemden önce Facebook'taki bilgilerinizin bir kopyasını indirmek isteyebilirsiniz. Hesabınızın kurtarma seçeneği olmadan kalıcı olarak silinmesini istiyorsanız, hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki linke tıklayarak gerekli talimatları verin.

    https://tr-tr.facebook.com/help/delete_account

    Hesabınızı sildiğinizde, insanlar Facebook'ta profilinizi göremeyecektir. Fotoğraflarınız, durum güncellemeleriniz gibi paylaştığınız şeylerin veya yedek sistemlerde saklanan verilerin tamamının silinmesi 90 güne kadar sürebilir. Bu bilgiler tarafımızdan silinirken, Facebook'u kullanan diğer kişiler bunlara erişemez.

    Facebook'ta yaptığınız bazı şeyler hesabınızda tutulmaz. Örneğin, hesabınızı silseniz bile arkadaşınıza gönderdiğiniz mesajlar onda kayıtlı kalabilir. Bu bilgiler, siz hesabınızı sildikten sonra da kalır.
     



Sayfayı Paylaş