Facebook Kapatma

Konusu 'Sosyal Medya' forumundadır ve OrKuN tarafından 29 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. OrKuN Well-Known Member


    Facebook Kapatma: Dondurma ve Silme

    Hesabı dondurma

    Diğer Facebook kullanıcılarının profilinize ve onunla ilişkili tüm bilgilere erişimi derhal engellenir. Bu, pratikte Facebook hizmetinden kaybolduğunuz anlamina gelir. Ancak, profil bilgilerinizi (arkadaşlar, fotoğraflar, ilgi alanları, vb.) saklanır, böylece hesabınızı yeniden etkinleştirmek istediğinizde, hesabınız aynen dondurduğunuz zamanki gibi görünür. Birçok kullanıcı hesabını geçici nedenlerle kapatmakta ve hizmete geri döndüklerinde bilgilerinin orada olmasını beklemektedir.

    Hesabınızı kalıcı olarak silme

    esabınızla ilişkili tüm kişisel bilgileriniz veri tabanımızdan temizlenecektir. Bunlara adınız, e-posta adresiniz, posta adresiniz ve anlık mesajlaşma rumuzunuz gibi bilgiler dahildir. Bazı malzemelerin kopyaları (fotoğraflar, notlar, vb.) teknik sebeplerle Facebook sunucularında kalabilir, ancak bu malzeme kişisel olarak ayırt edilebilir her türlü içerikten arındırılır ve diğer kullanıcılar tarafından erişilemez hale gelir. Ayrıca, Facebook, dondurulmuş veya silinmiş hesaplarla ilişkili içerikleri kullanmaz.
     



Sayfayı Paylaş