Facebook Hesap Silme Geri Dönüşümsüz

Konusu 'Sosyal Medya' forumundadır ve OrKuN tarafından 29 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. OrKuN Well-Known Member


    Facebook Hesap Silme Geri Dönüşsüz

    Facebook hesabınızı kalıcı olarak silmeniz artık mümkün. Hesabını dondur işleminden farklı olan bu işlem sayesinde facebook hesabınız kalıcı olarak siliniyor.

    Facebook'u bir daha kullanmayı düşünmüyorsanız, hesabınızın kalıcı olarak silinmesini talep edebilirsiniz. Hesabınızı yeniden etkinleştiremeyeceğinizi ve hesabınıza eklediklerinizin hiçbirinin geri getirilemeyeceğini lütfen unutmayın. Bu işlemden önce Facebook'taki bilgilerinizin bir kopyasını indirmek isteyebilirsiniz. Hesabınızın kurtarma seçeneği olmadan kalıcı olarak silinmesini istiyorsanız, hesabınıza giriş yaptıktan sonra buraya tıklayın gerekli talimatları verin.

    Hesabınızı sildiğinizde, insanlar Facebook'ta profilinizi göremeyecektir. Fotoğraflarınız, durum güncellemeleriniz gibi paylaştığınız şeylerin veya yedek sistemlerde saklanan verilerin tamamının silinmesi 90 güne kadar sürebilir. Bu bilgiler tarafımızdan silinirken, Facebook'u kullanan diğer kişiler bunlara erişemez.

    Facebook'ta yaptığınız bazı şeyler hesabınızda tutulmaz. Örneğin, hesabınızı silseniz bile arkadaşınıza gönderdiğiniz mesajlar onda kayıtlı kalabilir. Bu bilgiler, siz hesabınızı sildikten sonra da kalır.
     



Sayfayı Paylaş