Facebook Hesap Kapatma

Konusu 'Sosyal Medya' forumundadır ve OrKuN tarafından 13 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. OrKuN Well-Known Member


    Facebook Hesabı Kapatma

    Facebook Hesabınızı aşağıda anlatacağım yöntemle yedeğinizi alarak çok kolay bir şekilde tamamen kapatabilirsiniz. Facebook hesabınızı tamamen kapattıktan sonra siz veya başkası tarafından hesabınıza hiç bir şekilde erişim olmayacak.

    İşleme başlamadan önce tekrar hatırlatmak istiyorum, bu işlemden sonra hiç bir şekilde geri dönüş söz konusu değil. Ayrıca sahibi olduğunuz sayfa ve grupların sizden başka yöneticileri yoksa onların da tamamen silineceklerini unutmayın.

    Son uyarılarımızı yaptıktan sonra Facebook hesabınızı nasıl tamamen sileceğinizi anlatmaya başlayabilirim. Öncelikle Facebook Genel Hesap Ayarları‘na giriyoruz. Doğrudan Facebook Genel Hesap Ayarı sayfasına yönlendirileceksiniz.

    Bu sayfadan dilerseniz Facebook verilerinizin kopyasını indirebilirsiniz. Facebook verilerinizde bugüne kadar yaptığınız her şeyi bulabilirsiniz. Yedeklemek isteyenler için Facebook’un sunduğu bir hizmettir. Facebook verilerinizin kopyasını indirmeden hesabınızı tamamen silmek için önce aşağıdaki linke tıklayın sonra da açılan onay penceresinden “Hesabımı Sil” butonuna tıklayın.

    https://www.facebook.com/login.php?next=https://www.facebook.com/settings

    Tebrikler! Yukarıdaki basit adımları yerine getirdiğinizde Facebook hesabınızı tamamen silmiş olacaksınız.
     



Sayfayı Paylaş