Facebook Hesabı Nasıl Dondurulur Kısaca

Konusu 'Sosyal Medya' forumundadır ve OrKuN tarafından 13 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. OrKuN Well-Known Member


    Kısaca Sizlere Facebook Hesabı Nasıl Dondurulur Anlatamaya Çalışacağım

    Facebook hesabınızı nasıl donduracağınıza ait işlem adımlarını kolaylıkla anlamanız için, yapmanız gerekenleri tek tek sıralıyorum. Öncelikle dondurmak istediğiniz Facebook hesabına giriş yapın. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, üst menünün en sağındaki Genel Hesap Ayarları düğmesine tıklayın. (Anasayfa yazısının yanındaki dişli şeklindeki düğme.) Genel Hesap Ayarları düğmesine tıkladıktan sonra, açılan sayfanın sol sütununda bulunan Güvenlik bağlantısına tıklayın. Güvenlik bağlantısına tıkladıktan sonra yeni bir sayfa açılacak.

    Açılan sayfanın alt kısmında “Hesabını dondur.” bağlantısını göreceksin. Facebook hesabınızı dondurmak için “Hesabını dondur.” bağlantısına tıklayın. “Hesabını dondur.” bağlantısına tıkladıktan sonra “Hesabını dondurmak istediğinden emin misin?” başlıklı bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu sayfada Facebook hesabınızı dondurmanızı engellemek için son çare olarak bazı arkadaşlarınızın fotoğraflarını listeler ve fotoğrafların üzerine “Kaan seni özleyecek.”, “Hakan seni özleyecek.”, “Eylül seni özleyecek.” gibi yazıları yazar. Hesabınızı dondurmakta kararlıysanız bahsettiğim fotoğrafların hemen altında zorunlu ayrılma nedeni belirtme formuna geçeceksiniz. Bu form aracılığı ile ayrılma sebebinizi belirtin. Ayrılma sebepleri:

    • Facebook kullanırken kendimi güvende hissetmiyorum.
    • Sadece bir süreliğine. Geri döneceğim.
    • Facebook’u yararlı bulmuyorum.
    • Facebook’u nasıl kullanacağımı anlamadım.
    • Başka bir Facebook hesabım var.
    • Hesabım başkasının eline geçti.
    • Facebook’ta çok fazla zaman harcıyorum.
    • Facebook’dan çok fazla e-posta, davetiye ve istek alıyorum.
    • Gizlilik konusunda endişelerim var.
    • Diğer

    Ayrılma sebebinizi belirttikten sonra Facebook hesabınızı dondurmak için ayrılma nedeni formunun en altındaki Onayla butonuna tıklayın. Facebook hesabı dondurma işleminizi tamamladınız. Hesabınızı dondurduğunuzda, profiliniz kapatılır ve adınız ile Facebook’ta paylaştığınız şeylerin çoğu kaldırılır. Başkaları bazı bilgilerinizi (Örneğin kendi arkadaş listelerinde adını ve kendilerine göndermiş olduğun mesajları) görebilmeye devam edecektir.
     



Sayfayı Paylaş