Facebook Dürtme Ayarı

Konusu 'Sosyal Medya' forumundadır ve OrKuN tarafından 13 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. OrKuN Well-Known Member


    Facebook Dürtme Ayarı Nasıl Yapılır?

    Dürtme özelliği Facebook’ta çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Örneğin, arkadaşlarınıza selam vermek için onları dürtebilirsiniz. Birisini dürttüğünüzde, ana sayfasında bir dürtme uyarısı alacaktır. Birisini dürttüğünüzde, o kişinin ana sayfasında “Dürtmeyi Kaldır” veya “Sen de Dürt” seçenekleri ile bir dürtme simgesi belirecektir. Bu simgelere tıklayarak o da sizi dürtebilir ya da bu dürtmeyi gizleyebilir. Bir dürtme gizlendikten sonra bir daha geri alınamaz. Öte yandan, bir dürtmeyi gizlemeniz, diğer kişinin sizi tekrar dürtmesine izin verir.

    Siz sadece kendi arkadaşınızı, arkadaşınızın arkadaşını ve ortak bir ağda bulunduğunuz diğer kişileri dürtebilirsiniz. Normalde profilinize erişimi olmayan bir kullanıcıyı dürterseniz, Temel Bilgilerinizi, İş Bilgilerinizi ve Eğitim Bilgilerinizi geçici olarak görebilir.

    Öncelikle bilinmesi gereken Facebook’ hesabınızda Dürtmeler kaldırılamaz, sadece sınırlandırılabilir.

    Bunun için sizi dürtmesini istemediğiniz kişileri engellemeniz gerekir. “Engelleme“, sadece Dürtmeleri değil, birisiyle Facebook’taki çoğu etkileşimi engellemenizi sağlar. Engellediğiniz kişiler sizi aramalarda bulamaz, profilinizi göremez ya da dürtmeler, Duvar yazıları veya kişisel mesajlar aracılığıyla sizinle iletişim kuramaz. Ayrıca, Duvar yazılarınızı, ortak arkadaşlarınızın Duvarlarındaki yorumlarınızı veya onlarla aynı grupta olduğunuzu göremezler.
     



Sayfayı Paylaş