Carmen Electra

Konusu 'Biyografiler' forumundadır ve RüzGaR tarafından 26 Ocak 2008 başlatılmıştır.

  1. RüzGaR Super Moderator


    Carmen Electra (1972 - .... )

    20 Nisan 1972 yılında Ohio, ABD'de doğdu.

    Model, aktris ve şarkıcı.

    Filmografi

    An American Vampire Story, (1997)
    Good Burger, (1997)
    Starstruck, (1998)
    The Chosen One: Legend of the Raven, (1998)
    The Mating Habits of the Earthbound Human, (1999)
    Christmas Vacation 2000, (1999)
    The Great White Dope, (2000) (kısa içerikli)
    Scary Movie, (2000)
    Welcome to Hollywood, (2000) (belgesel)
    Sol Goode, (2001)
    Perfume, (2001)
    Get Over It, (2001)
    Rent Control, (2002)
    Naked Movie, (2002)
    Whacked!, (2002)
    Uptown Girls, (2003)
    My Boss's Daughter, (2003)
    Starsky & Hutch, (2004)
    Mr. 3000, (2004) (Cameo)
    Max Havoc: Curse of the Dragon, (2004)
    Dirty Love, (2005)
    Lil' Pimp, (2005) (voice)
    Searching for Bobby D, (2005)
    Getting Played (2005)
    Cheaper by the Dozen 2, (2005)
    Date Movie, (2006)
    Scary Movie 4, (2006)
    American Dreams, (2006) (Cameo)
    I Want Candy, (2007)
     



Sayfayı Paylaş