Bulgaristan Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Konusu 'Güncel Konular' forumundadır ve BaRıŞ tarafından 7 Haziran 2012 başlatılmıştır.

  1. BaRıŞ Well-Known Member


    Bulgaristan Vizesi İçin Gerekli Evraklar Belgeler
    Bulgaristan vizesi için gerekli olan belgeler, Bulgaristan d vizesi için gerekli evraklar, Bulgaristan c vizesi için gerekli evraklar, Bulgaristan turist vizesi için gerekli evraklar, Bulgaristan transit vizesi için gerekli evraklar, Bulgaristan öğrenci vizesi için gerekli evraklar

    Özel Ziyaret Amaçlı Bulgaristan Vize Başvurusu
    - Yerel Belediye ve noter tarafından tasdik edilmiş Sarı Davetiye Aslı
    - 2 Adet BioMetrik Fotograf ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    - Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

    Turistik Bulgaristan vize başvurusu
    - Pasaport (Geçerlilik Süresi en az 1 Yıl olacak)
    - 2 Adet Arkası Beyaz Fon Biyometrik Resim
    - Banka Hesap Cüzdanı Fotokopisi
    - Otel Rezervasyonu
    - Evli ise Eş Bilgileri ( Eşinin Doğum Yeri,Doğum Tarihi Genç Kızlık Soyadı vs)

    Bulgaristan Evlilik Vizesi Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    - Türkiyede'ki Evlilik Cüzdanlarını Apostilleyip Bulgaristan Dış İşleri Bakanlığına Legalizatsiya için gönderiyor ve bağlı olduğu Bulgaristan'daki Belediye'den Nikah Cüzdanı çıkartılması gerekmektedir.
    - Çift Vatandaş olan Eş tarafından hazırlanmış tam Adresi belirtilmiş Noter'den tasdikli eşi onunla oturabileceğini gösteren Deklaratsiya (Taahütname)
    - Türk Vatandaşı olan eş adına Bulgaristan'da herhangi bir Bankada hesap açılması Gerekmektedir.
    - Çift Vatandaş olan eşin Liçna Kartının Fotokopisi
    - Pasaport (Geçerlilik Süresi en az 1 Yıl olacak)
    - 2 Adet Arkası Beyaz Fon Biyometrik Resim
    - Bulgaristan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış Hakkınızda detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe

    Transit Bulgaristan vize başvurusu
    - Transit Geçilecek Olan Ülkenin vizesinin Alınmış Olması Gerekmektedir.
    - Bulgaristan Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
    - 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Bulgaristan a seyahat edebilmesi için muvafakat name
    - 2 Biometrik Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    - Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

    Vize D (Oturum Vizesi)Bulgaristan vize başvurusu Gerekli Evraklar
    - Mahkeme Kararı ( Şirket Kuruluş Belgesi)
    - Bulstat Kartı
    - Udostoverenie za Aktualno Sıstoyanie (Faaliyet Belgesi)
    - Bulgaristan Ticaret Odasına Kayıt Belgesi
    - En az 10 Sigortalı İşçi Çalıştırdığınıza Dair İşçi Listesi
    - Herhangi bir Bulgaristan Bankasında Firma Adına Hesap Cüzdanı
    - Kira Sözleşmesi (Her ortak için Ayrı )
    - Her Ortak için Bulgaristan Bankasında Hesap Cüzdanı / Çalışan İçin Maaş Bordrosu
    - Pasaport ve Pasaport Fotokopisi
    - 2 Adet Arkası Beyaz Fon Biyometrik Resim
    - Bulgaristan Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
     



Sayfayı Paylaş