Arjantin Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Konusu 'Güncel Konular' forumundadır ve BaRıŞ tarafından 6 Haziran 2012 başlatılmıştır.

  1. BaRıŞ Well-Known Member


    Arjantin Vizesi Almak için
    Arjantin Vizesi İçin Gerekli Evraklar belgeler, Arjantin Vizesi Başvuru İşlemleri İçin Gerekli Evrak ve belgeler

    Arjantin Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    Arjantin vize başvurusu Arjantin vize işlemleri için gerekli evrakları ve Arjantin vize ücretleri hakkında bilgilendirici konumuz. Arjantin Uçak bileti ve Otel rezervasyonu Fuar katılımları, Turistik seyahatler için işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

    - İşveren olarak Arjantin vizesi
    - Bordrolu Çalışan olarak Arjantin vizesi
    - Ev Hanımı olarak Arjantin vize başvurusu
    - Öğrenci olarak Arjantin vizesi
    - Emekli olarak Arjantin vize işlemleri

    İşveren olarak Arjantin vize başvurusu
    - Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Arjantin konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    - Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    - Vergi Levhasının Fotokopisi
    - İmza Sirküleri Fotokopisi
    - Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    - Hesap Cüzdan Fotokopisi
    - Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    - Kredi Kartları Fotokopisi
    - Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    - Ticari Seyahatleriniz İçin Arjantin daki Firmadan Davetiye
    ( Arjantin dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Arjantin konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    - 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    - Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    - Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Bordrolu Çalışan olarak Arjantin vize başvurusu
    - Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Arjantin konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    - Şirketin imza sirküleri
    - Vergi levhasının fotokopisi
    - Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    - Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    - Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    - 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    - Son üç aylık bordro fotokopisi
    - Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    - Gayrimenkul tapu fotokopisi
    - Kredi kartları fotokopisi
    - Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    - Ticari Seyahatleriniz İçin Arjantin daki Firmadan Davetiye
    ( Arjantin dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Arjantin konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    - 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    - Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    - Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Ev Hanımı olarak Arjantin vize başvurusu
    - Arjantin konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    - Gayrimenkul tapu fotokopisi
    - Hesap cüzdan fotokopisi
    - Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    - 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    - Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    - Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    - Eşinin geçerli yada eski Arjantin vizesi varsa fotokopileri

    Öğrenci olarak Arjantin vize başvurusu
    - Arjantin Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
    - Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    - 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Arjantin ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    - Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    - 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    - Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    - Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    - Anne veya Babanın geçerli yada eski Arjantin vize si varsa fotokopileri

    Emekli olarak Arjantin vize başvurusu
    - Arjantin Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
    - Emekli cüzdanı fotokopisi
    - Sağlık karnesi fotokopisi
    - Gayrimenkul tapu fotokopisi
    - Banka cüzdan fotokopisi
    - 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    - Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    - Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
     



Sayfayı Paylaş