Angelina Jolie

Konusu 'Biyografiler' forumundadır ve RüzGaR tarafından 25 Ocak 2008 başlatılmıştır.

  1. RüzGaR Super Moderator


    Angelina Jolie (1975 - .... )

    4 Haziran 1975 yılında Los Angeles, ABD'de doğdu.

    Tam ismi Angelina Jolie Voight olan, Oscar ödüllü aktör Jon Voight'un kızı olan Amerikan sinema oyuncusudur.

    Lee Strasberg Tiyatro Okulu'nda oyunculuk eğitimi aldı. Londra, New York ve Los Angeles'da profesyonel modellik yaptı.

    1996-1999 arasında Jonny Lee Miller ile, 2000-2003 yılları arasında da Billy Bob Thornton ile evli kaldı.

    Daha sonra 2004 yılında Mr And Mrs Smith filminde hayatının erkeğiyle Brad Pitt tanıştı. 27 Mayıs 2006 tarihinde Shiloh Nouvel Jolie Pitt'i dünyaya getirdi. Shiloh Brad ve Angelina'nın biyolojik kızıdır.


    Filmografi


    Beowulf (2007)
    A Mighty Hearth
    The Good Shepherd (2006)
    Mr. & Mrs. Smith (2005)
    Alexander (2004)
    The Fever (2004)
    Sky Captain ve Yarının Dünyası (2004)
    Shark Tale (2004)
    Taking Lives (2004)
    Beyond Borders (2003)
    Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)
    Life or Something Like It (2002)
    Original Sin (2001)
    Lara Croft: Tomb Raider (2001)
    Gone in Sixty Seconds (2000)
    Girl, Interrupted (1999)
    The Bone Collector (1999)
    Pushing Tin (1999)
    Playing by Heart (1998)
    Hell's Kitchen (1998)
    Gia (1998) (TV)
    Playing God (1997)
    George Wallace (1997)
    True Women (1997)
    Foxfire (1996)
    Love Is All There Is (1996)
    Mojave Moon (1996)
    Hackers (1995)
    Without Evidence (1995)
    Cyborg 2 (1993)
    Alice & Viril (1993)
    Angela & Viril (1993)
    Lookin' to Get Out (1982)
     



Sayfayı Paylaş